Blødgøringsanlæg

Blødt, kalkfrit vand direkte fra hanen

Hvorfor skal jeg vælge et blødgøringsanlæg?

Hårdt vand indeholder meget calcium, magnesium og jern. Dette er skyld i en lang række problematikker, der opstår på grund af kalkaflejringer, såsom opbygning af kalk i rør og armaturer, kortere levetid og ringere ydeevne på hårde hvidevarer og vandvarmere, og højere udgifter til el og varme. Desuden nedsættes effeken af rengøringsmidler og sæbe, så du kommer til at bruge mere af det for at opnå et tilfredsstillende resultat, vasketøj bliver stift og mister farven, og hud og hår udsættes for udtørring. Et EcoWater Greenline NG blødgøringsanlæg fjerner calcium, magnesium og jern fra vandet, og giver dig mulighed for at få glæde af alle fordelene ved blødt vand i hele hjemmet:

 • Beskytter dine vandrør.
  Greenline NG reducerer kalkaflejringer og forhindrer, at nye opstår, så vandtrykket bevares, og brusehoveder og armaturer holdes frie for kalk.
 • Lavere energiforbrug.
  Når der ikke opbygges kalkaflejringer på varmelegemerne i din vandvarmer, opvaskemaskine, vaskemaskine, te eller kaffebrygger, bevares effekten i apparaterne, og levetiden forlænges.
 • Blødere vasketøj.
  Hårdt vand gør dit vasketøj stift og mat. Med blødt vand er der mindre slid på tøjet, som bliver blødere, farverne bevares bedre, og det hvide forbliver hvidt i længere tid.
 • Lettere rengøring med mindre aftørring.
  Uden kalk i vandet slipper du for kalkpletter på armaturer, glas, bestik, kogegrej og på overfladerne i køkkenet og i badeværelset.
 • Mindre forbrug af sæbe og rengøringsmidler.
  Du får brug for langt mindre shampoo, vaskepulver og rengøringsmidler for at opnå det samme resultat. Bedre for dig og miljøet.
 • Velvære.
  Huden og håret bevarer sin natulige blødhed, fugt og skær. Dette er særligt gavnligt for tør eller følsom hud.
 • Bedre kaffe og te.
  De naturlige aromaer fremhæves, når du brygger kaffe eller te med blødt vand.

Kontakt

Ønsker du at høre mere bedes du ringe på 27 82 72 73.

Hvorfor vælge Møller’s Vvs?

 • Kvalitetshåndværk & Holdbarhed

  Vi sætter en ære i at levere holdbart håndværk af høj kvalitet

 • Grundig koordinering

  Koordinering og planlægning er essentielt for at levere et godt håndværk

 • Tæt og troværdig kommunikation

  Et godt samarbejde med tryghed og tillid kommer gennem tæt og troværdig kommunikation

       

En bred vifte af modeller

For at opnå det perfekte match mellem pladsforhold, vandforbrug og ønsket gennemstrømning, er alle modellerne udstyret med opgraderede ventiler, som begrænser trykfald og forbedrer gennemstrømning. Samtidig er designet enket og moderne i materialer af høj kvalitet, så de passer ind i ethvert hjem.

Trygt
Notifikationer og alarmer. Greenline NG kommer med indbygget Wi-Fi funktion, og i den medfølgende app kan du tilvælge en række beskeder og alarmer – f.eks. ved lav saltbeholdning, unormalt vandforbrug, lækage eller manglende forbindelse.

Smart
Intelligent Styresystem. Greenline NG analyserer dit vandforbrug og ved hjælp af af den indbyggede software optimerer den indstillingerne til dit personlige forbrug – helt automatisk.

Intuitivt
Grafisk display med massevis af information.
I displayet kan du få informationer om bl.a. tilbageværende kapacitet på ionbyttere inden næste regeneration, saltniveau, vandforbrug, mv.

Nemt
Automatisk registrering af saltniveau og lys i tanken. Saltniveauet måles i realtid af en sensor, og du har mulighed for at få en besked, når det er tid til at fylde mere salt på.
Når låget åbnes, tændes et lys i salttanken, der gør det lettere at se der- ned, når der skal påfyldes salt.

Effektiv
En bund af vasket kvarts forbedrer vandgennemstrømningen på de større anlæg (Greenline NG65) og optimerer højkvalitetsresinens evne til at binde kalken i blødgøringsanlægget.

Sikker
Tørt Saltkar
Saltkarret forbliver tørt mellem regenerationerne. Dette forebygger tildannelse af saltaflejringer, og sikrer dermed en optimal drift og reducerer samtidig risikoen for bakterievækst.

Link to: Forside Link to: Kontakt

Menu