Nyt badeværelse

Få hjælp til dit nye badeværelse

Få et badeværelse der bare spiller

Drømmer du om et nyt badeværelse hvor synergien bare spiller og alle aspekter af dit badeværelse bare hænger sammen? Møllers VVS er eksperter i at skabe skræddersyede og moderne badeværelser, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Vi fokuserer på service, kvalitetshåndværk og grundig koordinering for at sikre, at dit badeværelse bliver lige præcis, som du har drømt om. Som certificeret VOLA-montør og medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne, garanterer vi et højt niveau af faglig ekspertise og leverer altid kvalitetsarbejde. Med én enkelt kontaktperson for større opgaver som badeværelser, vil du altid vide, hvem du skal henvende dig til. Vi holder nemlig al kommunikationen strømlinet hos samme person, så du slipper for at skulle fortælle samme information til flere parter.

Hvad skal du huske når det kommer til nyt badeværelse?

Når du beslutter dig for at få lavet et nyt badeværelse, er der en række vigtige ting, du skal huske på. Vi har samlet en huskeliste for at gøre processen så nem og overskuelig for dig som muligt:

Det er helt essentielt at planlægge processen grundigt, så du så vidt muligt undgår uforudsete udgifter og unødvendige problemer. Du bør overveje hvor dine badeværelses amarture skal placeres, hvilke farve og nuancer du ønsker og hvilke materialer der skal bruges til vægge og gulve. Du kan eventuelt udarbejde en tegning eller oversigt over hvordan du ønsker dit nye badeværelse skal se ud.

Det kan være en rigtig god idé at fastsætte et budget inden du går i gang. Find ud af hvor meget du vil bruge, og sikre dig selv en ekstra sum penge til hvis noget skulle gå anderledes end forventet.

Ønsker du at sikre dig selv, kan det være en rigtig god idé at udarbejde en skriftlig kontrakt med dem som skal udføre arbejdet i forbindelse med dit nye badeværelse. Sørg for at få skrevet forventninger og forpligtelser ned, så du er sikret i tilfælde af at noget går anderledes end forventet.

Du bør altid undersøge om du har de korrekte tilladelser til at bygge og renovere dit badeværelse. Bor du til leje eller i etageejendom kan der være specifikke regler og tilladelser der skal godkendes.

Sørg for at vælge nogle materialer af god kvalitet, så du kan nyde dit nye badeværelse i mange år frem. Overvej hvilke materialer du synes om, men undersøg også hvilke materialer der er godt udrustet til vådrum som badeværelser.

Det kan være en god idé at have en arbejdsplan, så du har et overblik over processen. Du kan dermed også forudse forsinkelser, hvis dette skulle opstå. Du bør også sørger for at planlægge en gennemgang af det udførte arbejde, så du kan sikre dig at alt er som du ønsker det.

I forlængelse af arbejdsplanen, er det relevant at have en realistisk tidsplan, så du kan følge med i, om arbejdet er udført til tiden. Det kan være rart at have et overblik over eventuelle forsinkelser i processen. Hav også gerne en reserve plan, hvis der skulle opstå uforudsete udfordringer.

Ønsker du at have et færdigt produkt som står knivskarpt? Så sørg for at aftale en slutrengøring, så du kan nyde dit nye badeværelse uden bekymringer.

Har du brug for hjælp til dit nye badeværelse? Vi tager os af alt det praktiske, fra planlægning til slutrengøring, så du kan læne dig tilbage og nyde et helt nyt badeværelset, som passer til lige netop dine ønsker og behov.

Kontakt

Ønsker du at høre mere bedes du ringe på 27 82 72 73.

Hvorfor vælge Møller’s Vvs?

  • Kvalitetshåndværk & Holdbarhed

    Vi sætter en ære i at levere holdbart håndværk af høj kvalitet

  • Grundig koordinering

    Koordinering og planlægning er essentielt for at levere et godt håndværk

  • Tæt og troværdig kommunikation

    Et godt samarbejde med tryghed og tillid kommer gennem tæt og troværdig kommunikation

       

Hvad koster et nyt badeværelse?

Et nyt badeværelse i en standardudførelse vil typisk koste et sted mellem 150.000 og 300.000 kr. Prisen afhænger dog af flere forskellige faktorer, såsom boligtype, design, materialer og badeværelsets størrelse. For at kunne give et konkret og realistisk tilbud, tager vi altid en uforpligtende snak om dine badeværelses krav og behov.

Er du interesseret i en samtale om dit badeværelsesprojekt? Kontakt os i dag, så udarbejder vi et tilbud på et nyt badeværelse til dig.

Hvorfor bruge så mange penge på et nyt badeværelse?

Badeværelset er meget mere end et funktionelt rum. Det er et centralt element i vores hjem, hvor mange værdsætter design, komfort og wellness. Investering i et moderne og velindrettet badeværelse er en investering i velvære, livskvalitet og hjemmets værdi. Det er derfor, vi er villige til at bruge betydelige ressourcer på at skabe det perfekte badeværelse, der matcher vores behov og ønsker.

Der er flere årsager til at man vælger at fornye eller renovere sit badeværelse. Ofte handler det om at øge komforten i hverdagen. Badeværelset er et rum der blive brugt ofte og flere gange dagligt. Derfor kan et ordentligt badeværelse have en stor betydning for netop livskvalitet og komfort, og derfor er det for mange en prioritet. Derudover bidrager et nyt badeværelse også til ejendommens samlede værdi. Det kan altså være en rigtig god investering med et nyt og moderne badeværelse.

Møllers VVS laver dit nye badeværelse

Møllers VVS er det perfekte valg for dit nye badeværelse. Først og fremmest lægger vi stor vægt på personlig og professionel service, hvilket betyder, at vi altid går den ekstra mil for at sikre din tilfredshed. Vi står ved din side fra begyndelsen til slutningen af projektet, så du kan føle dig tryg og velinformeret under hele forløbet. Derudover er kvalitetshåndværk også en af vores kerneværdier. Vores erfarne fagfolk leverer arbejde af høj kvalitet, der holder i mange år, og vi benytter kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at dit badeværelse ikke kun er æstetisk tiltalende, men også holdbart og funktionelt.

For at sikre en velkoordineret renovering er vi meget opmærksomme på at have en grundig koordinering mellem alle involverede fagfolk. Vi sørger for, at alle arbejder sammen og overholder tidsplanen, så vi kan minimere eventuelle forstyrrelser og sikre et succesfuldt resultat.
Endelig tilbyder vi en enkelt kontaktperson for større opgaver som badeværelsesrenoveringer. Denne dedikerede kontaktperson koordinerer og overvåger hele processen, hvilket betyder, at du altid ved, hvem du skal henvende dig til, og at kommunikationen forbliver klar og enkel.

Kontakt os i dag og få et tilbud på nyt badeværelse

Er du klar til at skabe drømmebadeværelset med Møllers VVS? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale og lad os hjælpe dig med at realisere dine badeværelsesdrømme. Udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst mulig, og lad os sammen tage det første skridt mod dit nye badeværelse.

Link to: Forside Link to: Kontakt

Menu